Logo

 

Vrouwencirkel & Vrouwen-Tantradag/-weekend

Vanuit mijn hart weet ik de ander wel te bereiken, ik geef graag en gemakkelijk. Dat heb ik zo geleerd en het heeft ook altijd goed gewerkt. Totdat ik met lichaamswerk ging ervaren dat er nog meer is dan alleen mijn hart. Ik heb ook een bekken. Wat was dat spannend om die energie in te zetten in het contact. Zowel met mannen als met vrouwen, leren rusten en bedding ontvangen bij vrouwen en bij de mannen mijn eigen bedding ervaren, blijft een uitdaging…’

Vanuit de bedding van je eigen geslacht heb je naar de ander te gaan. Dit hebben we vaak niet geleerd van onze ouders. De ervaring leert dat er veel beschadiging zit op het bekken van de vrouw. Bij de man is dit vaak het hart. Hierdoor wordt de levensenergie geblokkeerd. Door een zachte benadering en de energie in het bekken ‘wakker’ te maken mag de levensenergie er weer zijn en gaan stromen.

Vrouwen Tantradag

Op deze dag voor vrouwen gaan we de energie naar het bekken brengen en komen we meer in de beweging. De levensenergie mag weer gaan stromen. En de verbinding tussen je hart en bekken mag weer gevoeld worden.

Voor thee/koffie en soep bij de lunch- die jezelf meeneemt- wordt gezorgd.
Combinatie met de vrouwencirkel maakt deTantradag voor vrouwen intenser.

Weekend Vrouwentantra

Wil je meer en langer genieten van de vrouwenenergie? Dan ben je welkom tijdens een van de weekenden Tantra voor vrouwen, van vrijdagavond t/m zondagmiddag op Kasteel de Schans in België. Ik ben een van de begeleiders.

Prijs: zie website Cursus Centrum De Schans